Με αφορμή τα ύποπτα και άκρως συκοφαντικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από γνωστό δημοσιογράφο όπου το αντικείμενό του είναι  να συκοφαντεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ώστε να έχει λόγο ύπαρξης, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές αλλά και ποινικές να προβούν σε όποιες ενέργειες κρίνουν απαραίτητες ώστε να σταματήσουν επιτέλους να υπάρχουν σκιές γύρω από υγιείς και καθαρές ομάδες, όπως η δική μας.

Η ΠΑΕ Βόλος προτρέπει όλες τις αρμόδιες αρχές να προβούν άμεσα στο άνοιγμα λογαριασμών – κωδικών με τις στοιχηματικές εταιρείες, αλλά και άρση προσωπικών δεδομένων εφόσον το θεωρούν σκόπιμο, ώστε να πληροφορηθούμε και εμείς ποιοι έπαιξαν στοίχημα σε αγώνα της ομάδας μας, πόσα έπαιξαν και πόσα κέρδισαν.

Δηλώνουμε δε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έπειτα από όλες αυτές τις ενέργειες αν διαπιστωθεί ότι εμπλέκεται αξιωματούχος της ομάδας μας να πράξετε άμεσα ότι προβλέπει ο νόμος.

Καλούμε τέλος την ΕΠΟ και τη Δικαιοσύνη να προστατεύσουν το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια τόσα έχει υποστεί από όλους αυτούς που το δυσφημούν για προσωπικά οφέλη, δημιουργώντας σκάνδαλα.

Χορτάσαμε από ρουφιάνους