Να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, θα επιδιώξει ο Βόλος στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (3.00 μ.μ. Γήπεδο Νεάπολης) όπου υποδέχεται την ομάδα των Τρικάλων.

Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η παρουσία των φίλων του Βόλου είναι απαραίτητη, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Τον αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε, η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).