Με αφορμή δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας που έχει σκοπό την παραπληροφόρηση των Βολιωτών φιλάθλων, ώστε να υπονομεύσει τις προσπάθειες της μοναδικής επαγγελματικής ομάδας της πόλης, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι ουδέποτε ενδιαφερθήκαμε για τον Παντελή Ριζογιάννη, τον οποίο και εκτιμούμε ως ποδοσφαιριστή.

Ο «ASSOS» όπως αυτοαποκαλείται ο συντάκτης της συγκεκριμένης είδησης, προφανώς θα είναι άσσος στη βλακεία και στην παραπληροφόρηση.

Οσο για το δήθεν αποκλειστικό του, το οποίο πηγάζει από πληροφορίες Μέσων Ενημέρωσης της Δράμας, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε όσο κι αν ψάξαμε στο διαδίκτυο, σχετικό δημοσίευμα δεν υπήρχε πουθενά. Διότι πολύ απλά η συγκεκριμένη είδηση δεν υφίσταται.

Τους λέμε λοιπόν ότι όσο νομίζουν κάποιοι ότι η δημοσιογραφία είναι η ρουφιανιά και η παραπληροφόρηση, τόσο θα συνεχίσουν να ζουν στην απαξίωση και στην κακομοιριά.

Και επειδή οι Ασσοι της βλακείας δεν είναι δημοσιογράφοι, θα θέλαμε να τονίσουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι θα μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βόλος.