Ξεκίνησε από την Παρασκευή η διάθεση των νέων καρτών μελών του Volos NFC που θα αφορούν τους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ, ενώ οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αλμυρό.

Ηδη την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους, διατέθηκαν 140 κάρτες μέλους, δείγμα της αποδοχής που τυγχάνει η ομάδας μας από τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου.

Οι νέες κάρτες κοστίζουν 10 ευρώ και θα μπορούν να τις προμηθευτούν όχι μόνο τα ήδη υπάρχοντα μέλη, αλλά και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στηρίξτε την προσπάθεια αυτή, ώστε ο Βόλος να βγει επιτέλους από την ποδοσφαιρική μιζέρια και να ξαναζήσει η πόλη μας μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας, ώστε όλοι μαζί να της δώσουμε την απαραίτητη ώθηση για την άνοδο στη Football League.

Σημειώνεται, ότι όπως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και στους τρεις εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Οι νέες κάρτες μέλους διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 – 14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο 9.00 – 14.00.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ