Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την ΝOVIBET που θα αποτελέσει τον Μεγάλο Χορηγό της για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και ο νέος Μεγάλος Χορηγός της, Novibet, θα είναι πλέον συνοδοιπόροι σε μια νέα διετή πορεία με υψηλές προσδοκίες και με το βλέμμα στραμμένο προς τον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νέα συνεργασία με την ΝΟVIBET, τονίζοντας:

«Καλωσορίζουμε τη NOVIBET στην οικογένεια του Βόλου.

Ο Βόλος εκτός από όμορφη πόλη και ΝΟ 1 προορισμός, τα τελευταία χρόνια διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, όπου κάθε χρόνο προοδεύει και τερματίζει όλο και ψηλότερα.

Αυτός έχει ως αποτέλεσμα την προσέλκυση ενός κορυφαίου χορηγού όπως είναι η NOVIBET. Και επειδή η ομάδα του Βόλου έχει σκοπό να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, μία κορυφαία εταιρεία όπως η NOVIBET επέλεξε μία κορυφαία ομάδα όπως ο ΒΟΛΟΣ.

Η έναρξη της συνεργασίας μας την NOVIBET μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική κοινωνία. Και πλέον και στην τοπική κοινωνία του Βόλου».

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη νέα συνεργασία δηλώνοντας: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ. Με κοινό όραμα τη συνεχή ανάπτυξη, Novibet και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ συμπορεύονται, με στόχο την εδραίωση της ομάδας στις υψηλές θέσεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος. H σταθερή ανοδική εξέλιξη μιας ομάδας όπως η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ από την Γ’ Εθνική το 2017 μέχρι την είσοδο της στην Football League, και ύστερα την άνοδο της στην SuperLeague αναδεικνύει το αμετάκλητο αγωνιστικό ήθος μιας ομάδας που παίζει με πάθος και δύναμη για τους φιλάθλους της αλλά και για τις αξίες που η ομάδα πρεσβεύει».

H χορηγική συνεργασία δεν θα περιοριστεί μόνο σε ενέργειες εντός του αγωνιστικού χώρου καθώς σκοπός είναι να υλοποιηθεί παράλληλα ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς το οποίο θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές στην πόλη της Θεσσαλίας. Κινητήρια δύναμη και των δύο μελών είναι η ανάδειξη του πολυδιάστατου χαρακτήρα του ποδοσφαίρου, με μακροπρόθεσμο σκοπό την προσέλκυση περισσότερων νέων στα ελληνικά γήπεδα και την προώθηση του υγιούς αθλητισμού. Επίσης, η Novibet  θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας του Βόλου, θα προχωρήσει στην υλοποίηση  στοχευμένων δράσεων μέσα από ενέργειες κοινωνικής προσφοράς. Ήδη τον Μάιο, η Novibet προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην πόλη.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ έρχεται να προστεθεί στην ομάδα των ποδοσφαιρικών συλλόγων που υποστηρίζει η Novibet. Με την έναρξη αυτής της συνεργασίας, και τα δυο μέλη προσκαλούν τους φίλους του ΒΟΛΟΥ να γίνουν και εκείνοι μέρος αυτού του αθλητικού ταξιδιού. Πλέον, η είσοδος της Θεσσαλικής ομάδας στα playoffs είναι το νέο status quo, ενώ με τη Novibet στο πλευρό της, η ομάδα θέλει να διατηρηθεί στις  κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος.

 

Σχετικά με τη Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 8 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική (Ελλάδα, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ), δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 700 εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Δείτε Φωτογραφίες