Η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Μπένετ καλεί τον Τάσο Παπαπέτρου αν έχει ήθος και ευθιξία να δηλώσει κώλυμα από τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Λεβαδειακός – Βόλος

Και εξηγεί τους λόγους.

Η επιστολή της ΠΑΕ Βόλος στην ΚΕΔ

Κύριε Πρόεδρε,

ο ορισμός του διαιτητή Τάσου Παπαπέτρου για τον αγώνα της ομάδας μας, την προσεχή Δευτέρα, με τον Λεβαδειακό αποτελεί για μας μια οδυνηρή έκπληξη και εκφράζουμε την απορία μας για τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτή την επιλογή όταν αποδεδειγμένα ο διαιτητής αυτός βαρύνεται με μια σειρά εχθρικών και απροκάλυπτα εμπαθών διαιτησιών σε βάρος της ομάδας του Βόλου, για τις οποίες με δημόσιες ανακοινώσεις και καταγγελίες έχουμε έντονα διαμαρτυρηθεί.

Η επιλογή του μάλιστα ως πρώτου διαιτητή μόλις μετά από μία αγωνιστική, συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου ως υπεύθυνος του VAR διέπραξε ακόμη ένα διαιτητικό έγκλημα σε βάρος μας μη διατάσσοντας επανάληψη στην εκτέλεση του πέναλτι όπως ορίζει ο κανονισμός, επιτείνει αυτή την απορία και προκαλεί την δικαιολογημένη αγανάκτησή μας.

Κύριε πρόεδρε,

πέραν της γενικότερης αρνητικής συμπεριφοράς Παπαπέτρου απέναντί μας, σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο αγώνα, με τον Λεβαδειακό, σας ενημερώνουμε για δύο άλλα επιπρόσθετα στοιχεία και συγκεκριμένα για τις διαχρονικές φιλικές σχέσεις τόσο του συγκεκριμένου διαιτητή, όσο και του πατέρα του, παλαίμαχου, διαιτητή με τον μεγαλομέτοχο του Λεβαδειακού, κ. Κομπότη, αλλά και για την εργασιακή σχέση που έχει η σύζυγος του Τάσου Παπαπέτρου με στενό συνεργάτη του κ. Κομπότη.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι απαιτείται η άμεση αντικατάστασή του.

Παράλληλα καλούμε τον ίδιο τον κ. Παπαπέτρου αν έχει ήθος και ευθιξία να δηλώσει κώλυμα όχι μόνο από τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από όλους τους αγώνες της ομάδας μας.