H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σάββατο 29/10/22, 19.30) για την 10η αγωνιστική της Super League.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους στις θύρες 31 έως 42 (Βόρειο πέταλο).

Η είσοδος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι φίλοι του Βόλου αλλά και οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω του viva.gr και από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ.

Μετά τις 3.00 μ.μ. τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργούν και δεν θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.