Με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, η αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (Πανθεσσαλικό) θα διεξαχθεί αύριο (Τρίτη 18/10) στις 19.00 και όχι στις 21.00 όπως αρχικά είχε οριστεί. 

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (Τρίτη 18/10/22, 19.00) για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα, σήμερα μέχρι τις 5.00 μ.μ. και αύριο Τρίτη από τις 9.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ..

Αύριο Τρίτη (ημέρα αγώνα) από τις 5.00 μ.μ. τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό θα διατίθενται μέσω του viva.gr 

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Θύρα VIP: 50 ευρώ
  • Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.