Πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, ο Βόλος Ν.Π.Σ. επικράτησε με 4-2 του ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Παρουσία περίπου 2.500 φίλων του ποδοσφαίρου, ο Βόλος Ν.Π.Σ. άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τακουνάκι του Ηλιόπουλου, ενώ στο 18ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 20ο λεπτό με τον Ελ Καντουρί, ενώ στο 34ο ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-2 με τον Γκαρκαλατσίδη, ενώ το τελικό 4-2 σημείωσε ο Δεμηρτζόγλου στο 90ο λεπτό.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στην ΕΛΕΠΑΠ και στο σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Καλαμίδας (53′ Δημηνάς), Ηλιάδης, Δημόπουλος, Πιαστόπουλος, Πέντα (70ο Μηλιώτης), Καμπαγιέρο (66′ Κυπαρίσσης), Μάντζης (63′ Δεμηρτζόγλου), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75′ Μελισσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης (46′ Σιαμπάνης), Λέοβατς (46′ Λεβέκ), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (46′ Βαρέλα), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (66′ Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46′ Κάτσε), Πέλκας, Σταθόπουλος (50′ Γκαργκαλατζίδης).

 

Δείτε τα γκολ από το φιλικό στο παρακάτω video

<iframe width=”600″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZiaytOluR3I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>