H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον αγώνα, ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ (Τετάρτη 2/2/2022, 19.30, Πανθεσσαλικό), με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην της COSMOTE που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των δημοσιογράφων – φωτογράφων στο Πανθεσσαλικό στάδιο είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19 είτε αρνητικού rapid test (48 ωρών).

Όσα ΜΜΕ και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο [email protected] έως την Τρίτη 1/2 στις 17.00 με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: “Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

(Θα απαντηθούν ΜΟΝΟ όσα αιτήματα απορριφθούν).

H είσοδός των δημοσιογράφων και φωτογράφων στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογράφων όπου θα υπάρχει και η σχετική λίστα με τα ονόματα των διαπιστευμένων.

Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων) και οι δημοσιογράφοι στην εξέδρα του Τύπου, όπου θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.