Η ΑΝΑΣΣΑ ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας πάντα με σεβασμό, ευαισθησία αλλά και καινοτόμες δράσεις, βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους. Στους ιδιαίτερους και δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, η ΑΝΑΣΣΑ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει.

Για άλλη μία χρονιά η ΆΝΑΣΣΑ θα στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα ΒΟΛΟΣ με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας που περιλαμβάνει διεξαγωγή μοριακών αλλά και ταχείας ανίχνευσης tests για SARS-CoV-2, απαραίτητων για τη διεξαγωγή των αγωνιστικών, ιατρικές υπηρεσίες, κάλυψη αγώνων με κινητή μονάδα υγείας, κ.ά.

Βασικός στόχος της ΆΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές όσο και οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ότι έχουν δίπλα τους έναν ισχυρό σύμμαχο που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα, όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά, ο κος. Κωνσταντίνος Αϋφαντής, Γενικός Διευθυντής Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ, Πάολο Φερνάντες, Τάσος Τσοκάνης και ο κος. Σωτήριος Ντούμας, Εμπορικός Διευθυντής Κλινικής ΆΝΑΣΣΑ.