Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος – Λαμία

Την ερχόμενη Κυριακή 12/9 στις 6.15 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Interwetten

Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Θύρα VIP: 50 ευρώ
  • Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP, ενώ η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν, με τη συνοδεία κηδεμόνα.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – Λαμία θα γίνεται από σήμερα Τετάρτη έως και την Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ και το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. από τα από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πανθεσσαλικό στάδιο).

Επιπλέον, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου.