Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, Άκης Πέτρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Volos TV, από την Ολλανδία όπου προετοιμάζεται η ομάδα, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, έκανε λόγο για τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και τα οποία θα καλυφθούν άμεσα, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του, πως ο Βόλος της νέας περιόδου θα έχει πορεία ανάλογη της περσινής και ακόμη καλύτερη.

«Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε να κάνουμε άλλες τρεις με τέσσερις μεταγραφές και πιστεύω ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας».

Όσο για το πού θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει φέτος ο Βόλος ανέφερε «Θέλω να πιστεύω, ότι θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Η ομάδα θα είναι παρά πολύ ανταγωνιστική».

Τόνισε, πως με την πάροδο του χρόνων ο Βόλος εξελίσσεται και παράλληλα αυξάνονται οι απαιτήσεις των ανθρώπων που διοικούν την ομάδα.

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Ο Βόλος θα είναι μία ομάδα που θα παλεύει και στα 90 λεπτά χωρίς να σταματά. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, ώστε η ομάδα να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ».

Δείτε τη συνέντευξη του Ακη Πέτρου