Το στίγμα του για το τι θα πρέπει να περιμένουμε φέτος από τον Βόλο στο νέο πρωτάθλημα, έδωσε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, μιλώντας στο Volos TV.

Ο τεχνικός του Βόλου από την Oλλανδία όπου προετοιμάζεται η ομάδα, αφού πρώτα αναφέρθηκε στις άριστες συνθήκες που έχει συναντήσει, τόνισε ότι έχει ήδη εντοπίσει τις αδυναμίες στην ομάδας, τις οποίες η διοίκηση φροντίζει να καλύψει με την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών και πιστεύει πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική του φιλοσοφία την οποία και προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του, υπογράμμισε:

«Ο μόνος δρόμος για να είσαι επιτυχημένος, είναι η καθημερινή δουλειά. Ο Βόλος θα είναι μία δυναμική ομάδα. Θα έχει οργάνωση στο παιχνίδι του, θα ξέρει πώς να παίξει και θα έχει τις απαντήσεις στα διλήμματα, που θα μπαίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Η επιτυχία, αν έρθει με το καλό, θα είναι αποτέλεσμα όλων των προσώπων που δουλεύουμε στο κλαμπ», ανέφερε, για να συνεχίσει: «Δεν αγχώνομαι και δεν πιέζομαι για τους στόχους που θέτω. Ο βασικός μου στόχος είναι, να καταφέρουμε να ενώσουμε όλα τα κομμάτια και όλοι μαζί να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο, που είναι να προοδεύουμε, κάθε φορά και περισσότερο»

Δείτε τη συνέντευξη του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στο Volos TV