Ο Σωτήρης Νίνης φιλοξενήθηκε στο VOLOS TV, όπου μίλησε τόσο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες όσο και τους στόχους της ομάδας του Βόλου, οι οποίοι όπως επισημαίνουν όλοι είναι πολύ υψηλοί για φέτος.  

Ο έμπειρος μέσος αναφερόμενος στην προετοιμασία του Βόλου που πραγματοποιείται στην Ολλανδία, τόνισε: «Η φετινή προετοιμασία εξελίσσεται εξαιρετικά, καθώς διεξάγεται σε ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε τους νέους συμπαίκτες μας και κυρίως να αφομοιώσουμε αυτό που ζητάει ο νέος προπονητής»

Ο Σωτήρης Νίνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους στόχους της ομάδας: «Κάθε χρόνο οι προσδοκίες του προέδρου είναι υψηλές και φέτος ο στόχος είναι η έκτη θέση και τα πλέι οφ. Προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ότι μπορούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέση η ομάδα.Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να βαδίζουμε βήμα – βήμα. Δουλεύουμε πολύ στην προετοιμασία για να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Και αυτό χρειάζεται χρόνο».

Οσο για τους δικούς του προσωπικούς στόχους, ο Νίνης τόνισε: «Προσωπικά έχω πολύ υψηλούς στόχους και θέλω να πραγματοποιηθούν μέσα από τον Βόλο».

Αναφερόμενος στο νέο προπονητή του Βόλου, υποστήριξε: «Είναι λίγο το χρονικό διάστημα για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Είναι νεαρός, έχει φιλοδοξίες, μόρφωση και θέλει να μεταδώσει πράγματα στους παίκτες».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο νέο πρωτάθλημα: «Περιμένουμε φέτος ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα στη Σούπερ λίγκα, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σημαντικά»

Δείτε τη συνέντευξη του Σωτήρη Νίνη στο VOLOS TV