Στο VOLOS TV φιλοξενήθηκε ο Τάσος Τσοκάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία καθώς επίσης και στους στόχους του Βόλου, οι οποίοι είναι υψηλοί.

Ο αρχηγός του Βόλου, τόνισε ότι η φετινή ομάδα του Βόλου έχει και την εμπειρία αλλά και την ποιότητα ώστε να δημιουργήσει κάτι ακόμα καλύτερο από πέρυσι, υπογραμμίζοντας όμως ότι ακόμα δεν έχει δείξει τις πραγματικότητες της δυνατότητες μια και δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Παράλληλα ο Τάσος Τσοκάνης ανέφερε ότι οι παλιότεροι παίκτες όπως είναι και αυτός, βοηθούν τους νέους ώστε να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν συντομότερο στο νέο τους ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ενώ αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα τόνισε: «Ο στόχος είναι να φτάσουμε ψηλότερα από πέρυσι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Τέλος ζητήσαμε από τον Τάσο Τσοκάνη να μας αποκαλύψει τι τους ζητήσει ο Αχιλλέας Μπέος στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας: «Να μπει η ομάδα στην εξάδα, καθώς είναι ένα όνειρο που θέλει να πραγματοποιήσει».

Δείτε τη συνέντευξη του Τάσου Τσοκάνη στο VOLOS TV