Με αφορμή την τελευταία τοποθέτηση του απερίγραπτου Παναγιώτη Βαρούχα, σύμφωνα με την οποία (άκουσον – άκουσον) δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας, παραθέτουμε δύο φωτογραφίες.

Η πρώτη είναι από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος στον πρώτο γύρο, όταν ο Αθηναίος διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του ποδοσφαιριστή του Βόλου Σάντσες, που δεν ήταν προτεταμένο μεγαλώνοντας την έκταση του σώματος, και η δεύτερη από τον χθεσινό αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός όπου ο επίσης Αθηναίος διαιτητής Ευαγγέλου αρνήθηκε να υποδείξει πέναλτι σε χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καμπετσή.

 

Στην πρώτη φάση, ο Παναγιώτης Βαρούχας είχε διαπιστώσει ότι ο συντοπίτης και φίλος του, Παπαπέτρου υπέδειξε σωστά την παράβαση.

Στη δεύτερη φάση, ο Παναγιώτης Βαρούχας διαπίστωσε ότι ο επίσης συντοπίτης του και επίσης φιλαράκι του, Ευαγγέλου σωστά δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Καλούμε λοιπόν τον Παναγιώτη Βαρούχα να δει ξανά τις φάσεις και να μας εντοπίσει τις διαφορές. Εκτός αν μέσα σε τέσσερις μήνες άλλαξε κάτι στον κανονισμό και δεν το γνωρίζουμε.

Προφανώς και δεν μας απασχολεί η άποψη του κάθε Βαρούχα. Αλλωστε έχουμε μάτια και βλέπουμε. Όπως επίσης έχουμε και μνήμη σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως αναρωτιόμαστε: Ο Παναγιώτης Βαρούχας φιλότιμο δεν έχει; Αλλά θα μας πείτε, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Βαρούχας.

Κλείνοντας, το μόνο που θα του πούμε είναι το εξής: «Σα δεν ντρέπεσαι».

Αλλα δεν φταις εσύ αλλά αυτοί που σου δίνουν το βήμα και μιλάς. Εσύ απλά κάνεις τη δουλειά σου. Όπως την έκανες και όταν ήσουν διαιτητής. Πάντα ενταγμένος και πιστός υπηρέτης του συστήματος της διαπλοκής στο χώρο.