Με το τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της περσινής Football League βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ο Βασίλης Μάντζης.

Ο επιθετικός του Βόλου, ο οποίος με τις επιδόσεις του στο περσινό πρωτάθλημα, συνέβαλλε στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, έπειτα από την τιμητική αυτή διάκριση, δήλωσε:

«Αφιερώνω το βραβείο αυτό σε όλους όσοι με βοήθησαν να βελτιώνομαι καθημερινά. Αρχικά στον Χουάν Φεράντο, στον οποίο μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι περαστικά. Στους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Βόλο, διότι όλοι μαζί οδηγήσαμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ακη Πετρου, Τριαντάφυλλο Οικονόμου, Αργυρή Παλάσκα, Παρισένια Παξινού καθώς και τους φροντιστές Γιάννη και Γιώργο, τους φυσικοθεραπευτές Στέφανο, Ντάνιελ και Δημήτρη γιατί ο καθένας από το πόστο του με βοήθησαν να καταφέρω να φτάσω στο σημείο να κερδίζω το βραβείο αυτό.

Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστώ τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι πριν από δυόμιση χρόνια μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του Βόλου.

Τέλος, δεν μπορούσα να μην αφιερώσω το βραβείο αυτό στην οικογένεια μου για τη στήριξή της, καθώς κι την κοπέλα μου για την υπομονή της.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον ΠΣΑΠ για την ωραία εκδήλωση και για τις ενέργειες που κάνει και εύχομαι όλοι οι συνάδελφοί μου να είναι υγιείς και να έχουν καλό υπόλοιπο στη σεζόν».