Τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της χρονιάς, δίνει αύριο Τετάρτη ο Βόλος που υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης (4.00 μ.μ.) τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι πρωταθλητές της Football League, θέλουν να κλείσουν με νίκη τις επίσημες εντός έδρας αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να δώσουν μία ακόμη χαρά στους Βολιώτες φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης.

Τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώκαι θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας).