Για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων μας και αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή οπαδικού χαρακτήρα και τα οποία είχαν σκωπτικό και ειρωνικό ύφος, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής ώστε να μαθαίνουν οι λογιστές αλλά και τα άτομα αυτά που θέλουν να δηλώνουν δημοσιογράφοι:

Η συμμετοχή των μελών μας στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου γίνεται με την διευκρίνιση ότι πρόκειται για την ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας με την αγορά έστω και μίας μετοχής. Ως εκ τούτου η όλη διαδικασία είναι καθόλα νόμιμη.

Σε ότι αφορά τώρα την απορία κάποιων για το ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τις μεταγραφές στην ομάδα μας, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς μετοχών εκ του νόμου έχουν μόνο τα μέλη μας. Ως εκ τούτου την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου θα την έχουν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι και κάνουν τις μεταγραφές.

Συμπέρασμα: Σταματήστε να μπερδεύετε το γαμώτο με το καρότο.

Καταλάβετε το. Κινούμαστε σε τελείως διαφορετικά μήκη κύματος. Αγωνιζόμαστε σε διαφορετική κατηγορία με τις ομάδες που πατρονάρετε και το κυριότερο: Εχουμε τελείως διαφορετική νοοτροπία αλλά και διαφορετικά μεγέθη.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να σταματήσετε την παραπληροφόρηση και την κακόπιστη κριτική.

Αν πάλι επιθυμείτε να πληροφορείτε τους φιλάθλους για τη μοναδική επαγγελματική ομάδα της πόλης μας, καλό θα είναι να ενημερώνεστε πρώτα οι ίδιοι από τους αρμόδιους και όχι μέσω θαμώνων των καφενείων ώστε στη συνέχεια να ενημερώνετε σωστά τον φίλαθλο κόσμο και να μην τον παραπληροφορείτε. Εκτός αν θέλετε να φτάσετε στο σημείο να σας ακούν μόνο οι Τσιτσιρίγκοι, οι Μανίνιδες οι Κούδες και οι Βούδες.

Στην περίπτωση πάντως που συνεχίσετε την φάμπρικα της παραπληροφόρησης με ανυπόστατα ψέματα και κουτσομπολιά εις βάρος της ομάδας μας, θα μας αναγκάσετε να οδηγηθούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Επιτέλους, σταματήστε να παραπληροφορείτε το φίλαθλο κόσμο και αφήστε την μοναδική επαγγελματική ομάδα του Βόλου να κριθεί στους αγωνιστικού χώρους τόσο από τον κόσμο όσο και από πραγματικούς δημοσιογράφους.

Ραντεβού στη Σούπερ Λίγκα…