Επειδή συμπάσχουμε και κατανοούμε το δράμα και την αγωνία των κατ’ ευφημισμό παραγόντων της Νίκης Βόλου (και των ακολούθων τους, από κάποια άλλη ομάδα) και έτσι δεν μπορούμε να απολαύσουμε την επιτυχία της ομάδας μας, όπως μας αξίζει, ας μας επιτραπεί να καταθέσουμε ακόμα μια πρόταση μήπως και τους βγάλουμε από το τραγικό αδιέξοδο που βρίσκονται: Να καταθέσουν ακόμα μια ένσταση ή προσφυγή ή ο,τιδήποτε άλλο σκεφτεί το φοβερό νομικό τους τμήμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και εμείς, ως «Βόλος» ΝΠΣ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα συναινέσουμε για να συζητηθεί!

Ετσι θα μπορέσουν, με αναβολές και άλλα τερτίπια, να κερδίσουν ακόμη λίγο χρόνο, πριν τους αντιληφθεί και ο τελευταίος οπαδός που ακόμη τους πιστεύει, αλλά και για να αποφύγουν να ζητήσουν μια τεράστια συγγνώμη, ως οφείλουν, από τους γονείς και τα παιδιά των Νέων Αθλητών, που τα χρησιμοποίησαν και έχουν θέσει σε άμεσο κίνδυνο το αθλητικό τους μέλλον για να παίξουν οι ίδιοι όχι αθλητικά, αλλά μικροπολιτικά και ιδιοτελή παιχνίδια!

Βέβαια το πικρό ποτήριον δεν θα το αποφύγουν, αφού οι πραγματικές τους προθέσεις δεν μπορούν να καλυφθούν, κυρίως εξ αιτίας της μωροφιλοδοξίας και της άκρατης επιθυμίας να κτίσουν πολιτικές καριέρες στα ερείπια των ιστορικών ομάδων, που χωρίς αιδώ και ίχνος σεβασμού της χρησιμοποιούν. Και μπορεί, σαν ποδοσφαιρικοί παράγοντες ( ο Θεός να τους κάνει…) να αποκρύπτουν και να συγκαλύπτουν την παροιμιώδη ανικανότητά τους πίσω από διάφορες δικαιολογίες, αλλά πλέον σαν πολιτικοί θα πρέπει να εμφανιστούν ενώπιον των πολιτών, όπου αστείες δικαιολογίες και τεχνάσματα δεν χωρούν.

Κλείνοντας για πολλοστή φορά να ξεκαθαρίσουμε ότι η αντιπαλότητά μας δεν έχει να κάνει με τα ιστορικά σωματεία της πόλης μας, αλλά με τους παράγοντες και τα άλλα φυσικά πρόσωπα που τα οδήγησαν στην παρακμή και την αγωνιστική ανυποληψία.

ΥΓ. Αν η μη κατάθεση από μέρους τους προσφυγής οφείλεται σε οικονομική αδυναμία καταβολής ακόμη και του προβλεπόμενοι δικαστικού παραβόλου, εμείς είμαστε πρόθυμοι να συνδράμουμε και οικονομικά

ΥΓ 1. Σε μελλοντικές δικαστικές διαμάχες, για τις οποίες ως φαίνεται διψούν, μαζί με τον συνταξιούχο Πρόεδρο, ας συμπεριλάβουν και τον Τζήμα: Θα έχουν κάνει ένα αχτύπητο δίδυμο – φωτιά!