Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Σάββατο 11/10, Πανθεσσαλικό).

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 1 εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου διαρκείας καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο.