Με ξεπερασμένες και καταδικασμένες στη συνείδηση του υγιούς φίλαθλου κόσμου προπαγανδιστικές πρακτικές, όλα τα φίλα προσκείμενα Μέσα Ενημέρωσης στον Αρη Θεσσαλονίκης έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια καλλιέργειας ενός αρνητικού κλίματος εν όψει του μεταξύ μας αγώνα της Κυριακής, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Επίκεντρο της “επιχείρησης” ο διαιτητής του αγώνα Καραντώνης, ευθύς ως ανακοινώθηκε ο ορισμός του από την ΚΕΔ, σε μια προφανή προσπάθεια, που ελπίζουμε ότι δεν θα αποδώσει καρπούς, να τον επηρεάσουν υπέρ της ομάδας τους.

Καλούμε όλους να σταματήσουν αυτήν την πρακτική που δυναμιτίζει χωρίς σοβαρό και ουσιαστικό λόγο το κλίμα, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται να αναμετρηθούν δύο πολύ καλές ομάδες που παίζουν ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ας αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο γήπεδο και οι καλύτερος ας κερδίσει.

Δική μας απαράβατη αρχή είναι ότι οι διαιτητές οφείλουν να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και να αποδίδουν δικαιοσύνη και όχι να καθορίζουν αποτελέσματα.

Και σε τελευταία ανάλυση στο Νομό Ημαθίας, από το σύνδεσμό του οποίου προέρχεται ο κ. Καραντώνης, μπίζνες κατά καιρούς πραγματοποιούν παράγοντες του Αρη και όχι εμείς. Ελπίζουμε ότι οι επισημάνσεις μας θα εισακουστούν και δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.