Σε ένα όργιο παραπληροφόρησης, μέσω χειραγωγουμένων Μέσων Ενημέρωσης, έχει επιδοθεί η ηγεσία του Ολυμπιακού Πειραιά, προκειμένου να διασκεδάσει μέρος, έστω, των όσων προκλητικά απαράδεκτων εκτόξευσε ο εκ των αντιπροέδρων της, ο γνωστός Καραπαπάς, στη χθεσινή συνέλευση της Super League.  Και ειλικρινώς απορούμε πως ένας οργανισμός τέτοιου μεγέθους προφανώς υιοθετεί τέτοιες θέσεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Καραπαπάς.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ζήτησε ήδη από τη Super League να δοθούν στη δημοσιότητα οι πλήρεις απομαγνητοφωνήσεις των θέσεων Καραπαπά, αλλά και του προέδρου μας, κ. Αχιλλέα Μπέου, έτσι ώστε όλοι να καταστούν κοινωνοί των τρομοκρατικών και απειλητικών μεθοδεύσεων που η Πειραϊκή ΠΑΕ μετέρχεται προκειμένου να επιβάλλει ετσιθελικά τα ιδιοτελή της συμφέροντα, έστω κι αν αυτά αποδεδειγμένα έχουν οδηγήσει το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο σε ένα ατέλειωτο κατήφορο.

Όπως και οι πολύ πρόσφατες ευρωπαϊκές αποτυχίες των ομάδων μας κατέδειξαν, φέρνοντας μας στην 21η θέση του ranking της UEFA, το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί βαριά εξ αιτίας αλλαζονικών και εκβιαστικών πρακτικών και μεθοδεύσεων που ομολογεί ο Καραπαπάς και τρέχουν να συμμαζέψουν τα αφεντικά του.

Ακόμη και τώρα, με ορατό τον κίνδυνο να παραμείνουμε, από τον Αύγουστο ακόμη, χωρίς ευρωπαϊκή εκπροσώπηση ο Ολυμπιακός Πειραιά, με την  απροκάλυπτη στήριξη του αρμόδιου υπουργού που αρνείται να νομοθετήσει την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, παρά την ρητή υπόδειξη της ολιστικής μελέτης που υπέβαλαν UEFA και FIFA ως ένα εκ των ων ουκ άνευ όρων για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, συνεχίζει να λειτουργεί κοντόφθαλμα και στενόμυαλα.

Θα πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσουν ότι ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός δεν είναι παρά το 1/14 της Super League και πως ένα ισχυρό, αξιόπιστο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό τον Ιωνικό, τον Απόλλωνα, τον Βόλο, όλες τις ομάδες.  Και το να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός να “κόψει και να ράψει” στα μέτρα του ένα πρωτάθλημα μεταξύ συγγενών και φίλων, που θα του επιτρέπει να το ελέγχει θα μπορούσαμε να το κατανοήσουμε, αλλά όχι φυσικά και να το αποδεχθούμε. Αλλά και να το επιτύχει με την ανοχή, έστω, των άλλων “μεγάλων” και του αρμόδιου υπουργού ξεπερνά κάθε όριο και είναι τουλάχιστον δυσεξήγητο. Αν το επιτύχει συγχαρητήρια. Σε όλους…

Ας αναλογιστεί ο κάθε καλοπροαίρετος και αγνός φίλαθλος γιατί μόνο το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που όλο και περιέρχεται σε μεγαλύτερη ανυποληψία, ΔΕΝ έχει κεντρική διαχείριση απ’ όλη την προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη και θα συνάγει ασφαλή συμπεράσματα.

Τέλος σε ό,τι αποκλειστικά μας αφορά δηλώνουμε ότι τόσο η ΠΑΕ όσο ο πρόεδρός της Αχιλλέας Μπέος δεν δέχονται και δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς.  Οι εποχές του “ο Ολυμπιακός να τα παίρνει όλα και όλοι άλλοι να πάνε να…” πέρασαν ανεπιστρεπτί και το μόνο που άφησαν είναι ανοιχτές πληγές στο πιο λαϊκό και δημοφιλές άθλημα.

ΥΓ. Για τις αναφορές Καραπαπά στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του θυμίζουμε την παροιμία για το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Εμείς ούτε χρήματα από την ΕΡΤ πήραμε, ούτε τη Δούρου στηρίξαμε εκλογικά. Αυτά…