Το VOLOS TV μεγαλώνει και εξελίσσεται και είναι έτοιμο να προσφέρει στους φίλους της ομάδας του Βόλου έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Την ερχόμενη Δευτέρα (5/10) στις 9.30 μ.μ., ξεκινάει η πρώτη αθλητική εκπομπή του VOLOS TV, η οποία θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος (www.volosfc.com) από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com)

Παράλληλα, η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά και από το TRT για όσους φίλους της ομάδας του Βόλου δεν είναι σε θέση να την παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου από το VOLOS TV.

Τίτλος της εκπομπής θα είναι «Η ώρα του Βόλου», την οποία θα παρουσιάζει ο Ακης Μπούκλας και η Φιλίτσα Ντίκα και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από τις 9.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ.

Η εκπομπή θα καταγράφει την αθλητική επικαιρότητα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Interwetten, έχοντας φυσικά ως επίκεντρο την ομάδα του Βόλου, θα υπάρχουν συνεντεύξεις και ειδικά θέματα που θα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Βόλου, ενώ θα γίνεται και εκτενής αναφορά στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βόλος.

Η συνεχής προσπάθεια για την ανάπτυξη του VOLOS TV συνεχίζεται, καθώς στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, πιο δημιουργικοί και πάντα με γνώμονα τη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας του Βόλου.

Η συνέχεια επί της οθόνης αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 5/10 στις 9.30 μ.μ.

Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής του VOLOS TV