Επισημοποιήθηκε σήμερα η συνεργασία του Βόλος Ν.Π.Σ. με τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής μέσω συνέντευξη Τύπου από τον τεχνικό διευθυντή του Βόλου Ν.Π.Σ. Ακη Πέτρου και τον γενικό γραμματέα της Αγ. Παρασκευής Αλέξη Μαλακασιώτη.

Ο Ακης Πέτρου στην τοποθέτησή του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής έχει δείξει τη δουλειά της. Οι επενδυτές που ήρθαν στο Βόλο για τη νέα αυτή ομάδα, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του νομού, γιατί ο Βόλος έχει καλούς παίκτες. Για το λόγο αυτό μιλήσαμε με τον κ. Μαλακασιώτη, ώστε να προχωρήσουμε σ’ αυτή την πιλοτική συνεργασία, αφού στόχος όλων μας είναι τα ταλέντα που υπάρχουν στον Βόλο να μην φεύγουν και να μην χάνονται.

Εύχομαι να έχουμε μία άριστη συνεργασία. Θα δημιουργήσουμε με παιδιά της Ακαδημίας μία ομάδα κάτω των 20 ετών, που θα δηλωθεί στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, με το όνομα Ν.Π.Σ «Βόλος». Ευχόμαστε η ακαδημία της Αγίας Παρασκευής να συνεχίζει να παράγει ποδοσφαιριστές που μέσω της νέας ομάδας να εξελίσσονται ακόμη περισσότερο».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της Αγ. Παρασκευής, Αλέξης Μαλακασιώτης τόνισε: «Μία νέα σελίδα ανοίγει στην πορεία που έχουμε διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της νέας ομάδας που μας επέλεξαν να συνεργαστούμε στο επίπεδο των Ακαδημιών και να βοηθήσουμε τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην πόλη. Έχουμε να προσφέρουμε πολλά και αντίστοιχα αυτή η νέα ομάδα να προσφέρει και σε μας πολλά.

Θεωρώ ότι είναι μία ευκαιρία να παρουσιάσουμε κι εμείς καλύτερα αποτελέσματα και οι γονείς να έχουν μία εναλλακτική και να μη χρειάζεται να φύγουν από την πόλη. Βλέπω ότι στη νέα ομάδα οι άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν σοβαρά».