Φίλες και φίλοι

Η νέα ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ είναι πλέον μια πραγματικότητα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και φιλοδοξεί να γράψει τις δικές της σελίδες στη χρυσή βίβλο των επιτυχιών, που – κατά καιρούς –  κατέγραψαν οι ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας

Το φιλόδοξο, και θέλουμε να πιστεύουμε άκρως ρεαλιστικό, επενδυτικό μας σχέδιο, βασισμένο στη σύγχρονη αντίληψη του επιχειρείν, αλλά και του επαγγελματισμού στον Αθλητισμό, δεν στοχεύει στην αντιπαράθεση και την τυφλή σύγκρουση με τις ήδη υπάρχουσες ομάδες. Η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, της Νίκης Βόλου, αλλά και των άλλων ομάδων της περιοχής είναι από εμάς απολύτως σεβαστή.

Οι δικές μας επιλογές στηρίζονται πρώτα στην δημιουργία του δικού μας φιλάθλου κοινού, με  συγκεκριμένα μέτρα και παροχές που ήδη είναι γνωστές, αλλά και στη στήριξη του τοπικού αθλητικού δυναμικού, σε άμεση συνάρτηση βέβαια με την ισχυρή παρουσία έμπειρων και ικανών ποδοσφαιριστών από τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η ανάπτυξη της ομάδας μας  προϋποθέτει το να αγαπηθεί και να στηριχθεί από την πόλη, να ενώσει όλον τον κόσμο που συμμερίζεται το όνειρο για μια μεγάλη ενιαία ομάδα με υψηλούς στόχους και προς αυτή την κατεύθυνση κατατείνουν όλες μας οι προσπάθειες.

Ξεκινάμε από την Γ΄ Εθνική. Επόμενος σταθμός μας η ανώτερη επαγγελματική κατηγορία, η football league. Και γιατί όχι και την επόμενη χρονιά η super league.

Από τη συμμετοχή των φιλάθλων, την δική σας αποδοχή, θα κριθεί και η τύχη του εγχειρήματος μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως είναι ο σχεδιασμός μας, αλλά και όπως τα όνειρα και οι ελπίδες των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων επενδύονται σε μια αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Μαγνησίας και θέλουμε όλοι να έχουν υπόψη τους ότι εμείς τείνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας, προς όλους.